Fastighetsboxar & Tidningshållare 

Vi säljer och monterar olika typer av fastighetsboxar och tidningshållare.

Svenskboxen

Sveriges vanligaste postbox. Kan levereras i alla tänkbara kulörer och format.

Elegantboxen

En mer elegant trä-box. Finns i olika format.

Alu

Tidningshållare Alu är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt.

Elegant

Tidningshållare Elegant i massiv ek passar särskilt bra i äldre trapphus där man inte vill lämna något avtryck av en modernare stil. Elegant passar utmärkt till fastigheter som också väljer att installera fastighets boxen i samma serie.

Cirrus

Tidningshållare Cirrus är en tidningshållare med det lilla extra – en e-display för namnmärkning. Tidningshållaren monteras som vanligt vid lägenhetsdörren i trapphuset, men visar information på en display och vid in- och utflytt ändras namnet enkelt på distans.

Bocken

Tidningshållare Bocken är en liten och smäcker tidningshållare. Bocken kan beställas i valfri RAL-kulör, men gör sig extra bra i antingen rostfritt stål, koppar eller mässing. Bocken passar lika bra i äldre trapphus som i art deco-inspirerade nybyggen.

Korgen

Tidningshållare Korgen är speciellt framtagen för trappuppgångar med begränsat utrymme. Tidningen placeras stående för att spara utrymmen på bredden. Korgen passar också in i många nybyggen på grund av sin nästan futuristiska look.

Vik

Tidningshållare Vik är särskilt populär bland arkitekter och har installerats i många nybyggen. Vik har en diskret och väggnära design och tillverkas helt i rostfritt stål. Vik är diskret, men går samtidigt väl ihop med många olika sorters trapphus. Extra bra matchar den fastighetsboxar i samma typ av mässingsfinish

Kontakta oss