Fastighetsboxar & Tidningshållare 

Vi säljer och monterar olika typer av fastighetsboxar och tidningshållare.

Svenskboxen

Sveriges vanligaste postbox. Kan levereras i alla tänkbara kulörer och format.

Svenskboxen Premium

Svenskboxen Premium är en stål- och en träbox, med de fördelar som de båda innebär. Svenskboxen Premium innebär både säkerhet och lång hållbarhet, samtidigt som den ger ett varmt och välkomnande intryck.

Alu, Aluminium

Tidningshållare Alu är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt. Levereras i aluminium (ej lackerad).

Bocken Rostfritt

Tidningshållare Bocken Rostfritt är en liten och smäcker tidningshållare. Bocken Rostfritt passar lika bra i äldre trapphus som i art deco-inspirerade nybyggen.

Alu, Mörkgrå

Tidningshållare Alu Mörkgrå är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt. Alu Mörkgrå levereras i kulör RAL 7015.

Bocken Mässing

Tidningshållare Bocken Mässing är en liten och smäcker tidningshållare. Bocken Mässing passar lika bra i äldre trapphus som i art deco-inspirerade nybyggen.

Alu, Vit

Tidningshållare Alu Vit är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt. Alu Vit levereras i kulör RAL 9010.

Bocken Digital

Tidningshållare Bocken Digital vår nya moderna digitala tidningshållare. Med en LCD-namnskylt passar den mycket bra in i systemet då namn på tidningshållaren ändras i samband med att exempelvis porttelefon eller fastighetsbox ändras.

Alu, Ljusgrå

Tidningshållare Alu ljusgrå är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt. Alu Ljusgrå levereras i kulör RAL 7001.

Alu, Svart

Tidningshållare Alu Svart är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt. Alu Svart levereras i kulör RAL 9017.

Kontakta oss
close slider