Fastighetsboxar & Tidningshållare 

Vi säljer och monterar olika typer av fastighetsboxar och tidningshållare.

Svenskboxen

Sveriges vanligaste postbox. Kan levereras i alla tänkbara kulörer och format.

Svenskboxen Premium

Svenskboxen Premium är en stål- och en träbox, med de fördelar som de båda innebär. Svenskboxen Premium innebär både säkerhet och lång hållbarhet, samtidigt som den ger ett varmt och välkomnande intryck.

Alu

Tidningshållare Alu är en minimalistisk tidningshållare i anodiserad aluminium. Alu är en stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. För att slippa trycksvärta på väggen är Alu designad för att tidningen ska kunna ligga fritt.

Bocken

Tidningshållare Bocken är en liten och smäcker tidningshållare. Bocken kan beställas i antingen rostfritt stål, eller mässing. Bocken passar lika bra i äldre trapphus som i art deco-inspirerade nybyggen.

Vik

Tidningshållare Vik är särskilt populär bland arkitekter och har installerats i många nybyggen. Vik har en diskret och väggnära design och tillverkas i rostfritt stål, alternativt i mässing. Vik är diskret, men går samtidigt väl ihop med många olika sorters trapphus.

Bocken Digital

Tidningshållare Bocken Digital vår nya moderna digitala tidningshållare. Med en LCD-namnskylt passar den mycket bra in i systemet då namn på tidningshållaren ändras i samband med att exempelvis porttelefon eller fastighetsbox ändras.

Kontakta oss
close slider