Tillval för dörrar

Som tillval kan följande produkter installeras i samband med installation av våra brand- och säkerhetsdörrar:

Vit insida, 1000 kr

Att utrusta sin säkerhetsdörr med vit insida är både snyggt och stilrent och gör att ingången upplevs som större eftersom karmen alltid är vitlackerad i sitt standardutförande. Vit insida medför specialbeställning.

Dörrspärr, 690 kr

Dörrspärren är en kraftigare typ av dörrkedja som möjliggör att dörren öppnas med en centimeters glapp för att kunna prata med okända personer utan att riskera att dem ska kunna rycka upp dörren. Dörrspärren fästs i både stålkarmen och i ståldörren och är omöjlig att rycka upp med handkraft.

Låskåpa, 790 kr

Att utrusta sin säkerhetsdörr med en låskåpa gör att obehöriga inte kan föra in verktyg genom brevinkastet och manipulera upp dörrvredet.

Säkerhetsbricka, 495 kr

Borttappade nycklar är vanligt  men att man får tillbaka nycklarna är däremot ovanligt så länge man inte har en säkerhetsbricka med ett unikt registrerat ID på sina nycklar. Med säkerhetsbrickan ges ett skydd mot borttappade nycklar i 10 år. Vid köp av 2 eller fler säkerhetsbrickor är priset 395 SEK/styck.

Yale Doorman V2N, 5.900 kr

Elektroniskt kodlås från Yale. Yale kodlås är en elektronisk lösning till lägenhetsdörrar och ytterdörrar för att lösa vardagliga besvär med nycklar och samtidigt hålla hög säkerhet. Öppnas enkelt med nyckelbricka eller kod och låses med en knapptryckning eller automatsikt vid stängning. För högsta styrka kopplar hakregeln samman lås och karm och ett inbyggt inbrottslarm larmar på 80 dB vid inbrottsförsök. Speciellt utvecklad för vårt nordiska klimat och kan användas både för lägenhetsdörrar i trapphus eller ytterdörrar.

Elektroniskt lås, 3.900 kr

Gluelock är ett elektroniskt lås som styrs med din vanliga nyckel eller med din smartphone. Elektroniska nycklar kan enkelt delas ut till vänner och bekanta. När dörren öppnas eller stängs ges notering i mobilen. Perfekt att använda för att tex släppa in hantverkaren, var du än befinner dig i världen. Låset kan öppnas / låsas från utsidan med antingen din vanliga nyckel eller med din smartphone. Gluelock 2nd Gen/silver kan användas både för ytterdörrar och för lägenhetsdörrar inne i trapphus. Låset drivs med batteri som enkelt kan bytas vid behov.

Cylinder Dorma DC500, 695 kr (Ord pris 1795 kr)

Ovalcylinder med 5st tillhörande nycklar. Oval enkelcylinder. Inbyggt borr- och dyrkskydd.Vi utför installationer av cylindrar i samband med våra dörrinstallationer. Priset nedsatt till 695 kr vid samtidig installation av säkerhetsdörr.

Elektroniskt tittöga, 1.290 kr

Elektroniskt tittöga för att enkelt kunna se vem som ringer på dörren. Med detta elektroniska tittöga ges en skarp bild på personen utanför dörren. Barn kan enkelt titta upp på displayen för att se vem som står utanför trots att de inte har den rätta längden för att kunna se ut genom ett traditionellt tittöga.

Optisk brandvarnare, 495 kr

Optisk brandvarnare, har inte så mycket med säkerhetsdörren att göra men är en väldigt viktig del när det gäller den totala säkerheten i ett hem. En optisk brandvarnare känner av pyrande bränder fortare än en vanlig brandvarnare. Vi rekommenderar att man utrustar sitt hem med brandvarnare i sovrum, vardagsrum samt hall. Vi utför installationer av brandvarnare i samband med våra dörrinstallationer.

Säkerhetsbrevlåda Vit, 1.690 kr

En säkerhetsbrevlåda motverkar obehöriga att slänga in brandfarligt material i hallen, som t ex en smällare eller annat brinnande material. Elden slocknar då inuti säkerhetsbrevlådan som är tillverkad av stål. Den stoppar även de mer sofistikerade inbrottstjuvarna mot intrång genom brevinkastet. Det blir nämligen omöjligt att föra in föremål och genom dessa manipulera upp låset. Ingen obehörig kan heller se om det ligger post på golvet vilket skulle indikera att här är ingen person hemma och här kan man göra ett inbrott.

Brevinkast, Swedbox 1.500 kr

Brevinkast speciellt utvecklat för säkerhetsdörrar. Brevinkastet har inbyggt brandhämmande material i brevskenorna.

Extra nyckelbricka, 395 kr

Elektronisk nyckelbricka för Yale kodlås.

Dörrbroms, 795 kr

Dörrbroms som gör att dörren kan stå uppställd tex en varm sommardag utan att blåsa igen.
Dämpar farten på dörren vid hastig stängning.

Dörrstängare, 2.900 kr

Stänger igen branddörrar eller säkerhetsdörrar.

Kontakta oss
close slider