Tillval för dörrar

Som tillval kan följande produkter installeras i samband med installation av våra brand- och säkerhetsdörrar:

Vit insida, 990 :-

Att utrusta sin säkerhetsdörr med vit insida (RAL 9003) är både snyggt och stilrent och gör att ingången upplevs som större eftersom karmen alltid är vitlackerad i sitt standardutförande.

Dörrspärr, 690:-

Dörrspärren är en kraftigare typ av dörrkedja som möjliggör att dörren öppnas med en centimeters glapp för att kunna prata med okända personer utan att riskera att dem ska kunna rycka upp dörren. Dörrspärren fästs i både stålkarmen och i ståldörren och är omöjlig att rycka upp med handkraft.

Låskåpa, 690:-

Att utrusta sin säkerhetsdörr med en låskåpa gör att obehöriga inte kan föra in verktyg genom brevinkastet och manipulera upp dörrvredet

Säkerhetsbricka, 495:-

Borttappade nycklar är vanligt  men att man får tillbaka nycklarna är däremot ovanligt så länge man inte har en säkerhetsbricka med ett unikt registrerat ID på sina nycklar. Med säkerhetsbrickan ges ett skydd mot borttappade nycklar i 10 år. Vid köp av 2 eller fler säkerhetsbrickor är priset 395 SEK/styck.

Yale Doorman V2N, 5.900:-

Elektroniskt kodlås från Yale. Yale kodlås är en elektronisk lösning till lägenhetsdörrar och ytterdörrar för att lösa vardagliga besvär med nycklar och samtidigt hålla hög säkerhet. Öppnas enkelt med nyckelbricka eller kod och låses med en knapptryckning eller automatsikt vid stängning. För högsta styrka kopplar hakregeln samman lås och karm och ett inbyggt inbrottslarm larmar på 80 dB vid inbrottsförsök. Speciellt utvecklad för vårt nordiska klimat och kan användas både för lägenhetsdörrar i trapphus eller ytterdörrar.

Gluelock 2nd Gen/Silver, 3.900:-

Gluelock är ett elektroniskt lås som styrs via din smartphone. Elektroniska nycklar kan enkelt delas ut till vänner och bekanta. När dörren öppnas eller stängs ges notering i mobilen. Perfekt att använda för att tex släppa in hantverkaren, var du än befinner dig i världen. Låset kan öppnas / låsas från utsidan med antingen din vanliga nyckel eller med din smartphone. Fungerar till både ytterdörrar alternativt lägenhetsdörrar. Låset drivs med batteri som enkelt kan bytas vid behov.

Cylinder Dorma DC500, 595:- (Ord pris 1700:-)

Ovalcylinder med 5st tillhörande nycklar. Oval enkelcylinder. Inbyggt borr- och dyrkskydd.Vi utför installationer av cylindrar i samband med våra dörrinstallationer. Priset nedsatt till 595 vid samtidig installation av säkerhetsdörr.

Elektroniskt tittöga, 1.190:-

Elektroniskt tittöga för att enkelt kunna se vem som ringer på dörren. Med detta elektroniska tittöga ges en skarp bild på personen utanför dörren. Barn kan enkelt titta upp på displayen för att se vem som står utanför trots att de inte har den rätta längden för att kunna se ut genom ett traditionellt tittöga.

Optisk brandvarnare, 495:-

Optisk brandvarnare, har inte så mycket med säkerhetsdörren att göra men är en väldigt viktig del när det gäller den totala säkerheten i ett hem. En optisk brandvarnare känner av pyrande bränder fortare än en vanlig brandvarnare. Vi rekommenderar att man utrustar sitt hem med brandvarnare i sovrum, vardagsrum samt hall. Vi utför installationer av brandvarnare i samband med våra dörrinstallationer.

Säkerhetsbrevlåda Vit, 1.500:-

En säkerhetsbrevlåda motverkar obehöriga att slänga in brandfarligt material i hallen, som t ex en smällare eller annat brinnande material. Elden slocknar då inuti säkerhetsbrevlådan som är tillverkad av stål. Den stoppar även de mer sofistikerade inbrottstjuvarna mot intrång genom brevinkastet. Det blir nämligen omöjligt att föra in föremål och genom dessa manipulera upp låset. Ingen obehörig kan heller se om det ligger post på golvet vilket skulle indikera att här är ingen person hemma och här kan man göra ett inbrott.

Brevinkast, Swedbox 1.500:-

Brevinkast speciellt utvecklat för säkerhetsdörrar. Brevinkastet har inbyggt brandhämmande material i brevskenorna.

Extra nyckelbricka, 395:-

Elektronisk nyckelbricka för Yale kodlås.

Dörrbroms, 795:-

Dörrbroms som gör att dörren kan stå uppställd tex en varm sommardag utan att blåsa igen.
Dämpar farten på dörren vid hastig stängning.

Dörrstängare, 2.900:-

Stänger igen branddörrar eller säkerhetsdörrar.

Kontakta oss
close slider